Keramik Skulptur i nordjylland: Håndværkets Finkunst & Tidløs Skønhed

Sæt et personligt præg i livet med en keramik skulptur

Skal der skrues op for hyggen med en smuk keramik skulptur? Du finder hos Koloritten skulpturer, der er inspireret af Danmarks smukke natur samt andre kulturer. En keramik skulptur fra Koloritten vil ikke bare pynte, den bringer også naturen ind i dit hjem. Og så er vores skulpturer yderst holdbare, så du kan nyde dem i mange år frem.

Passion for keramik skulpturer og med naturen som inspiration

Hos mig får du smukke skulpturer i keramik, som kan pynte i haven eller indendørs. Jeg har stor passion for mit fag og er fascineret af, hvordan man kan arbejde med ler og andre materialer. Dette kan ses i mit arbejde, og du får hos Koloritten en keramik skulptur, der holder sin skønhed i mange år. Se gerne et udvalg af mine naturskønne skulpturer, i galleriet.

Jeg er så heldig, at jeg bor i Thy, hvor jeg har mit keramikværksted, en skøn have, stor køkkenhave, høns, fisk, kat med mere. Inspirationen til mit kunst og den næste keramik skulptur er jo lige her; jeg kan jo bare gå en tur ud i haven eller ned på stranden, og straks er der noget, jeg får lyst til at fordybe mig i.

Nationalpark Thy er jo også lige uden for døren. Den bliver også besøgt flittigt til inspiration. Der finder jeg jo masser af svampe, som jeg nyder at spise, men også meget at modellere op i stor format i ler.

Udlandsrejser og andre kulturer som inspiration til den næste skulptur

Når det hjemlige ikke er nok, tager jeg gerne på udlandsrejser, især er jeg meget inspireret af Afrika.

At fordybe sig i giraffens udtryk….?..er vildt spændende. OG jeg har blandt andet været i Nambia, hvor jeg lærte en ny brændingsmetode til at lave keramik skulpturer med. Dette kan du læse mere om her.

Se et lille udvalg af mine keramik skulpturer

Keramik skulptur i Nordjylland